Ultima seara aici

Și stăteam azi la bârfă și-m descătușat din mine ce țineam de vreme-nchis, v-am pus față -n față cu cel mai sincer eu, iar voi, Dragi stele, ați ascultat mai aprig ca un tânăr preot la confesiune.

Și-apoi ai venit și tu c-o pătură și-am depanat amintiri si-am schimbat idei acolo sub puzderia de stele, și-am dezbătut mai aprig ca-n parlament și ele s-au adunat in cerc aproape toate și au concluzionat.. e buna viața de boier prin sat și fără griji, ursul a-nvățat să bată-n poartă și ciuful ce și-a adus prieteni stă cocoțat pe horn. Greierii ne cântă-n depărtare și noi visam sub clar de lună.

E cald și-i bine și este pace..

Publicitate

8 gânduri despre „Ultima seara aici

  1. Deși mi-a rămas gândul la imaginea tânărului preot la confesiune… de ce neapărat tânăr??!!! 🙂 Gia, fii cuminte, Gia! 🙂 – nu pot să nu remarc poezia scrierii tale. Dacă faci un mic efort să aranjezi cele de mai sus în versuri, ai avea un poem în vers liber de toată frumusețea. ❤️

    Apreciat de 1 persoană

      1. Așa! Așa! Bravo! 🙂 Mă bucur că te trag de urechi în direcția cea bună. Să știi că mi-a rămas gândul la Amintiri din copilăria Giei. Toate acele intâmplări mi se par palpitante (cel puțin pentru o fată care a crescut la oraș) și înduioșătoare. N-ar strica să le strângi într-un volum.

        Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s