@jo

Ce zici Jo? Ne vom înțelege?

Ps aștept sfaturi de cum ar putea fi viața cu câine

Dacă nu iau teapa, luni e noua mea fetița 🙂

Publicitate

14 gânduri despre „@jo

 1. OMG! I’m in love! Fără țepe că am să sufăr și eu. 🙂 Ti-am mai zis că Vizsla este una din rasele mele preferate… după Basset Hound. 🙂 Excelentă alegere! O să te alerge în primii ani, dar mișcarea face bine. 🙂 Cum o cheamă?

  Apreciat de 1 persoană

   1. Jonglezi nu jubilezi. Deși typoul de la jubilat ți se trage. 🙂 Îmi place Luna. Alexa mă duce cu gândul la programul acela de iphone, știi la ce mă refer. Iar Kitty inseamnă pisicuță. Nu jigni cățelul!!!! 🙂

    Apreciat de 1 persoană

 2. Pfft! 4 poze, dar nu pot să văd decât una. Eh! De luni încolo aștept multe fotografii aici. Sau fă-i blog separat. În fiecare zi o fotografie și un text vesel de cum v-ați distrat voi două în ziua respectivă. Asta ar fi de-a dreptul cool. Sună mai mult a Instagram ideea, dar eu n-am instagram…

  Apreciat de 1 persoană

  1. Hei, sorry, răspund cu delay… e mega simpatica și drăguța si Iubitoare, dar si mega energica si când ai de așteptat 2 săptămâni sa își facă următorul vaccin sa o poți scoate afara, mai greu cu ea… in rest face pipi peste tot chiar si când vb cu ea, se pupa in oglinda, latră la ea in oglinda, se lamentează când nu vrei sa o urci pe canapea si te umple de pupături când se trezește si te vede :))

   Apreciază

   1. :))) pt mine e prima data, era mult mai simplu cu pisici, dar afecțiunea câinelui parca e mai intensa :)) sau ea e mai iubitoare decât fostele matze:)))
    Și as vrea sa fie doar la 22, problema e ca și pe la 6:30 și nu cred ca ma mai iubesc vecinii :))

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s