Surpriza cu poze și mesaje

Hei,

De câteva ore ma tot chinuiesc sa creez un filmuleț pentru sora mea de “La mulți ani!” caci curând va sărbători a 30-a aniversare. Am reușit sa adun poze, sa le pun in ordine, sa scriu câteva mesaje, sa selectez o melodie, sa fac o schița, sa cer feedback. Dar totuși nu sunt mulțumită.

Voi ce idei aveți de un cadou personalizat ( ideal pe calculator, de cineva fără talent:)). Voi ce mesaje transmiteți?

Curând trebuie sa pregătesc tortul ( sau mai bine zic un cozonac cu mac – dacă aveți Rețete bune de pe bunici va ascult cu drag, mini reuniunea surpriza etc :))) grea viața de sora mai mare in pandemie.

De ziua mea, au organizat o excursie și un picnic surpriza cu cei mai apropiați prieteni in mijlocul munților, fără semnal la telefon deconectare totala. A fost divin… pare mai simplu când e cald și frumos afara. Dar pe frig?? Pe ploaie mai exact? Ce poți face? Ceva special, clar departe de București…

Cu drag in așteptare de idei ( căci am ieșit la cerșit )…

Publicitate

9 gânduri despre „Surpriza cu poze și mesaje

  1. Dacă ştii pe cineva care se pricepe la montaje, roagă-i prietenii şi rudele la care ţine şi care nu pot fi lângă ea să trimită filmuleţe cu urări pe whatsapp şi apoi să fie montate, să vină unul după altul.
    Şi La mulţi ani! Să îţi trăiască!

    Apreciat de 1 persoană

  2. La mulți ani! Sa fie sanatoasa! Vorbim despre sora care are aceleasi gusturi in materie de filme, nu? 🙂 Pentru la anul, ca anul acesta cadoul va fi acel montaj, exista un site care-ti transforma orice fotografie intr-un puzzle. Ar fi cool sa faci un puzzle dintr-o fotografie din copilărie de care nici nu-si mai amintește si sa aiba o surpriza mare, mare de tot cand termina puzzle-ul. 🙂

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s