Dor de WP

Hei,

Îmi era dor de scris, dor de a comunica cu voi cei de aici, de a bârfi. Mi-am luat azi porția cu Potecuța și cu Jo (mă simt plina de forțe noi).

Am cam lipsit din diverse motive: lipsă de idei, program încărcat la muncă, program încărcat după muncă (parcă pandemia asta era pentru relaxare și încetinit ritmul), multe cărți de citit pe listă…

Având în vedere că am scăpat cu brio de ultima vacantă (cineva a venit cu ideea să fac o mini vacantă pentru a sărbători 32 de zile de la împlinirea a 32 ani, care va fi continuată cu o alta la 64 zile de la împlinirea a 32 ani pana o sa am șansa să fiu în Grecia, pe plajă, să sărbătoresc iar 32 de ani😂😂 ) căci într-o intersecție pe drumul dinspre Hunedoara spre Deva era să mă spulbere un tir când mi-a murit motorul și apoi prin Oradea sau Cluj sau poate tot Deva era să îmi iau prima amenda de circulație, am stat ieri și am citit toate articolele de pe WP ratate, m-am adus la zi (procentajul de folosire al telefonului nu o sa felicite la sfârșitul săptămânii, dar mi-o asum). Și chiar îmi era asa dor, de citit articole. Eram și puțin tristă că tocmai terminasem „Cum să ucizi o pasăre cântătoare (vol 1)” și oricât am încercat să îmi reamintesc filmul, nu am reușit. Cu cât citeam mai mult, cu atât îmi dădeam seama că nu îmi aduc aminte filmul. Știam că e alb negru, dar atât. Mă rog, pană la final, apoi a venit revelația.

Azi văd că iar s-a stricat vremea, dar în weekend m-am dus încet încet până la Mogoșoaia (dacă ați fost blocați acolo din trafic, era din vina mea ca mergeam ceva mai încet) doar doar să stau ca o șopârlă la soare. În ultima zi de vacanță, am vrut să îmi fac hatârul și să stam o noapte la glamping la Brașov (în noaptea aia în care s-a așezat un strat de zăpadă pe vârful munților și în care ceaiul cu rom nu a ajutat să mi se încălzească sufletul rece) și frigul mi-a intrat în oase și a trebuit să îl scot cumva. Pe malul lacului la soare. Asta a fost soluția pe care am găsit-o.

E, aiuresc iar, așa că revin de unde am plecat. Mă bucur că am revenit și am bârfit.

Zi faina!

5 gânduri despre „Dor de WP

  1. Si noi ne bucuram ca ai revenit. Si ca esti bine, in ciuda vacanței in Grecia care n-a fost să fie anul acesta. Intâmplarea cu tirul trebuie sa fi fost ingrozitoare. Nu pot decât să mă bucur că n-am carnet. 🙂 Te mai așteptam la o bârfă când ai timp. 💕

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s