Mesaj din 2016

Hei,

Făcând curățenie in e-mailuri, mi-am gasit următorul mesaj, de la mine pentru mine. Am zis ca merita împărtășit având in vedere ca azi e Ziua Scriitorilor de orice fel

Hei ,

Acesta este un mesaj pentru tine de la Cea de azi.

Azi viata e frumoasa. In momentul in care lasi trecutul in urma, parca soarele straluceste fara sa te arda, aerul e mai curat, vantul adie din ce in ce mai placut, mangaind pielea catifelata.

Azi am realizat cand timp am pierdut consumandu-ma pentru lucruri neimportante si cum am lasat viata sa treaca pe langa mine. Cum in mintea mea orice lucru devenea un gigant si cum ma suparam si cum incercam sa caut solutii pentru o problema care nu exista in realitate. Mintea umana e un lucru pe care eu nu o sa îl inteleg vreodata..si nu ar avea rost. Trebuie sa invat sa ma bucur de lucrurile marunte si mai ales sa las lucrurile sa mearga de la sine. Nu are rost sa ma agit sa schimb lumea si apoi sa imi dau seama ca imi placea asa cum era.

Bucura-te, de prezent.. E tot ce ai si tot ce merita sa ai. Restul doar poveste. Lasa lucrurile sa mearga de la sine.. Asa si raul isi formeaza singur albia si nu se grabeste. In timp ajunge acolo unde trebuia sa ajunga .. si chiar daca nu ajunge unde trebuia, ajunge undeva si se bucura de acel undeva. Nu cauta sa analizeze cum ar fi fost daca as fi ajung in punctul B. Se bucura de ce are si merge asa mai departe si depaseste obstacolele care apar.

Eu iti multumesc azi tie ca ai fost in viata mea pentru eu am crescut mult din durerea despartirii. Azi sunt ceea ce sunt pentru ca m-am calit, m-am maturizat, am depasit obstacole singura. Mi-am ridicat valul de pe ochi si am constientizat cat de mult am gresit in trecut. Cum am augmentat orice issue si cum am uitat sa respir.

Multumesc yoga si pilates ca mi-au intarit organismul si mi-au reamintit sa respir.

Aveam nevoie sa invat iar sa respir.

Viata e frumoasa. Invata sa te bucuri, sa respiri, sa traiesti.

Risti? (PS asta voiam sa fie tatuajul meu pt spate)

Ai grija de tine,

Publicitate

Un gând despre „Mesaj din 2016

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s