Corona virus

Hei,

Cred ca am lipsit cam mult căci nu pot înțelege aceasta isterie legată de Corona virus.

Mama panicata ca poate poate ma opresc la granița. E mama, trebuie înțeleasă. Toată manipularea din media a speriat-o și trebuie sa stai sa ii explici ca e e doar isterie dusa la nivel de arta. In mare parte, nu neg ca au murit oameni și posibil sa mai afecteze mulți altii, dar scandalul mediatic e oarecum nejustificat.

Lumea panicata ca nu exista suficientă mâncare in supermarket căci e tare important sa ai stomacul plin și mintea goala. Manipulare sau nu la știri cu rafturile goale.

La aeroport, best seller : masca verde. Peste tot văd oameni cu masti ( da scriu din aeroport căci am escala acum). Prin spitalele românești se ia mita la greu, miniștri sunt Investigați, eMAG se lauda ca va compensa prețul măștilor.

Semimaratonul Paris a fost anulat din cauza COVID 19 conform ultimului anunț din partea Organizatorii Harmonie Mutuelle Semi de Paris ( au anunțat că evenimentul va fi reprogramat pe parcursul acestui an.)

Piese de teatru anulate. Concerte amânate. Patriarhia e singura care intra in noul mileniu și le cere oamenilor sa nu mai pupe moașele/icoanele și sa nu mai folosească toti aceeași lingura. Intr-un final s-au mai civilizat și eu. Parca singurul lucru bun al acestei isterii.

Bucureștiul e gol din cate am înțeles ( strazi, tramvaie – mai puțin supermarketuri) căci oamenii stau panicați închiși in casa. Perfect, numai bun de ieșit la alergat și făcut poze. Abia aștept!

La birou, colegii panicați ca ma intorc virusată deși nu am fost in zona afectata, dar vezi Doamne am călcat prin aeroporturi. Sunt curioasa dacă cu asemenea cerințe o sa se îndrepte către șef căci și el este in vacanța. Slabe sanse, dar nu este discriminare. Oricum oamenii au reacționat ca și cum as avea lepra și ar muri dacă m-ar atinge așa ca mi se cere carantina voluntara la domiciliu. Inițial m-a amuzat, apoi m-a enervat, apoi m-a stupefiat și dezamăgit modul lor de reacție având in vedere ca se presupune ca sunt persoane documentate și la curent cu știrile.

Am discutat cu oameni de prin Iași, acolo nu tratează cu atata patima subiectul.

Am uitat ceva? E panica și prin alte părți? Sau privesc eu prea detașat subiectul și mi se pare ca e agitate și speculație la nivel mondial de a mai distruge puteri ( acțiuni care au scăzut cu mai mult de 30%, puterea de producere a Chinei a scăzut cu 1/3, etc).

Fie, sănătate!

Publicitate

Un gând despre „Corona virus

  1. Mda.. Nu am înțeles nici eu isteria asta. De parca o conserva te’ar salva de o apocalipsa sau o epidemie de ceva, dacă e sa fie😂 da în fine.. Cum ai spus și tu, mai bine burta plina și cap gol 🙂

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s