Fata pe care ai lăsat-o in urma

Hei străine,

Fata pe care ai lăsat-o in urma va deveni femeie…cândva…

Nu am știut cum sa fiu cu tine… am fost sinceră cu tine și in același timp ușor nesincera cu mine, nesigura și puternica in funcție de moment, dornica sa aiba grija de tine și vulnerabila pentru a avea tu grija de mine, gospodina și leneșă, sexy si dornica sa te aibă, multe fete și totuși eu… eu pura…eu vreau ca cineva sa ma placa in orice situație și ma accepte cu toate defectele ( sunt multe, dar in același timp pot fi minunata și compensa cu asta).. m-am simțit încrezătoare când nu te luai de corpul meu și de vergeturi, încerc acum sa fiu încrezătoare și împăcată cu corpul meu și fără tine… îmi e dor sa ma privește in oglinda și sa zic “ fata asta e de pe alta lume , merita ce-i mai bun”, sa ii văd sclipirea din privire și sa văd ca are lumea la degetul mic și totuși sa nu își fi pierdut capul de la atata mândrie.. am fost și o sa fiu încrezătoare și singura și langa persoana potrivită…

Ma bucur ca te-am întâlnit și m-am lăsat prada sentimentelor, ca am fost vulnerabila și ca te-am lăsat sa intri in suflet.. uitasem cât de calda se poate simți o îmbrățișare, cât de placut e sa stai la pieptul cuiva și sa respiri doar, sa ii Asculți inima bătând și sa îți dai seama ca e cea mai dulce melodie inventata de Dumnezeu.

Am plecat pentru ca încă te iubesc și avem opinii diferite despre ce e mai bine pentru celălalt: eu cred ca tu ai nevoie de iubire și atentie sa te vindeci, tu crezi ca ai nevoie sa zbori din floare in floare cu fete care nu merita nici măcar sa le zambesti, prada ușoare … tu crezi ca eu am nevoie de cineva mai bun, eu cred ca am nevoie de cineva puternic ca tine care sa ma tina ancora de pământ ( m-a ajutat enorm in parc când ziceai “uita-te la mine și revino- ti in fire”)….am plecat pentru ca vreau sa te iubesc in tăcere și in liniște, fără tine sa îmi zici la fiecare secunda ca nu tre sa fac asta.. probabil o sa merg mai departe, doar o sa te păstrez in suflet mereu, ești o bucățică din mică și din gândurile mele… am plecat pentru ca trebuia și pentru ca nu ma voiai acolo… am plecat pentru ca acum nu e moment sa lupt, nu vreau sa lupt împotriva ta, vreau sa fii fericit chit ca nu e cu mine… sper doar sa îți găsești una sa te merite cu adevărat și care sa te aprecieze mai mult ca mine.. sa o respecți mult când o sa o găsești..

To be continue

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s