Ziua antisexism

Hei!

La mulți ani tuturor femeilor! Azi e ziua ta, e ziua mea, e ziua noastră! A femeilor de pretutindeni. E ziua antisexism! E ziua când celebram femeia sau “cel mai bun detector de minciuni”! E ziua noastră oficial de mai bine de 100 ani! Si e ziua mamei, a celor care au fost norocoase sau ghinioniste și au adus și sufletele pe lume.

Le urez cel mai sincer tuturor femeilor, mame sau nu, celor care citesc aceste rânduri și celor care nu, sa fie mereu independente, încrezătoare, sa iubească și sa ofere suport celor din jur, sa împartă zambete și sa fie mulțumite și recunoascatoare ca viața e frumoasa, conștiente ca asta se datoareaza lor. Sa fie soare mereu in sufletul lor și sa îndepărteze cât mai repede norii de furtuna ( fără zahăr nu apreciezi cum trebuie sarea și viceversa).

Speciale multumiți mamei căci datorită ei sunt aici! @ Mama Îți mulțumesc pentru drumul nostru impreuna cu bune și rele, cu vorbe spuse din suflet sau vorbe care ar fi trebuit sa se opreasca in vânt, cu gânduri grele și minti reci. Am învățat din ele și ne vom sprijini mereu de acum înainte!

Poza de pe “De vorba cu tine”
Publicitate

Un gând despre „Ziua antisexism

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s