Declic – Violenta domestică

Azi de la Ioana am aflat de My life as Ioana am aflat de o petiție care merita toată implicarea. Este vorba despre noul proiect Declic.Ro Brățări electronice pentru infractori”. Ii mulțumesc sincer prin aceasta cale.

https://stiri.declic.ro/bratari-electronice-m

În cazul victimelor violenței domestice apărate doar de ordin de protecție, așteptarea moarte are. De ani de zile parlamentarii încetinesc adoptarea unui proiect de lege privind brățările electronice. Timpul trece, agresorii încalcă ordinele de protecție și victimele violenței în familie mor.

Proiectul de lege pentru monitorizarea electronică a infractorilor va ajunge în săptămânile următoare la Comisia permanentă din Senat. Acolo sunt parlamentarii pe care e nevoie să punem presiune pentru ca inițiativa legislativă să fie adoptată. Însă, mai sunt necesare 6000+ din cele 14 000 de semnături.

Hai să creștem numărul! Semnezi și tu petiția prin care cerem brățări electronice pentru infractori? https://stiri.declic.ro/bratari-electronice-m

Așa cum cei de la Declic zic : “Când punem presiune pe autorități, să fim cât mai mulți este foarte important. Cum ar fi dacă noi, semnatarii acestei petiții, am fi de două ori mai mulți? Sau de trei ori mai mulți? Am avea mai multe șanse ca Parlamentul să trateze cu seriozitate problema violenței domestice și să adopte de urgență legea prin care agresorii să fie monitorizați electronic.”

Articolul Ioanei : https://ipunct.wordpress.com/2020/03/05/cadou-de-8-martie-pentru-femeile-abuzate/

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s