Preconcepții FB/Insta

Mereu am trăit cu impresia ca oamenii care postează des sunt nefericiți, dar in același timp ii invidiam pe cei care tot călătoreau și îmi doream și eu. Aveam o gramada de preconcepții de cei care își împărtășesc pozele din calatorii și ma gândeam ca ar putea sa stea sa admire cerul in loc sa stea pe Instagram.

Aceste lucruri au fost schimbate recent (shift la cel puțin 90grade) și percepția mea a fost complet zguduită in excursia din Februarie in Indonezia. Am nimerit intr-un grup destul de caterinca, dar care postează des pe social media. Des adică câteva poze pe zi la my day/my story, pe lângă schimbare poza profil, pus poze pe pagina oficială, poze pe profil etc. Cu greu m-au convins și pe mine sa postez imagini la my day. Cu greu, gen furat telefon și pus poze.. apoi am observat ca nu îmi displace și am sharuit chiar si singura câteva poze, iar una chiar după excursie cu niște flori minunate. Am fost chiar certată ca am postat ca eu nu fac asta.. nu ii văd rostul căci orice om are dreptul de a încerca :)))

Timpul petrecut pe telefon a scăzut dramatic in ultimele săptămâni deși îl foloseam activ ( primesc raportul săptămânal de la iPhone și săptămâna de săptămâna scade cu 15-20%- am înțeles ca dacă folosesc telefonul doar pentru ce am nevoie si nu dau scroll aiurea, nu pierd atat de mult timp) ceea ce e magnific ținând cont ca adorm cu YouTube-ul pornit pentru zgomot de fundal in unele nopti. Am revenit la eu cea fără nevoia de a sta enorm pe telefon ( tot folosesc 2-3 ore Per zi, dar nu mai sunt 8-9 ca in trecut).

Tot in vacanța am aflat ca multe din pozele de pe net sunt prelucrate ( editoare folosite după ce poza e făcută sau Chinuiala maxima sa iasă poza dintr-un anumit unghi).

Tot in vacanța am avut parte și de prima ședința foto profesională căci așa se întâmpla când ai oameni pasionați de fotografie și au venit cu echipamentul după ei. M-am simțit ca o diva, mai ales ca am avut o gramada de oameni in jur care ma încurajau sa am mai multă încredere ca sunt minunata așa cum sunt. Un alt episod minunat a fost la T-Rex beach când încercam sa fac o poza, am prins încredere in mine și la finalul unui cadru s-au auzit aplauze și urări in cor ca intr-un final stau și eu cum trebuie la poza :)))și gata am poza de profil.. nu am avut curaj încă sa postez pozele :))) căci parca sunt destul de personale, dar sentimentul a fost placut..

Așa ca da, nu toti oamenii care postează des sunt triști, nu ii mai invidiez pe cei care se arată mereu in calatorii ( ca de multe dați nu sunt de fapt acolo sau nu sunt pozele lor), ma bucur de prezentul meu.

Btw o sa pun poza mai jos cu locurile de yoga ca sa înțelegeți de ce atata Zen ( plus masaje corporale, capilare etc) și mâncare buna.. normal yoga vs air yoga( flying yoga lângă plaja la apus).. am ales poze din doua locații diferite..

Publicitate

Un gând despre „Preconcepții FB/Insta

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s