Când e prea târziu

Nu o sa înțeleg niciodata de ce oamenii sunt valorificați atunci când se duc de lângă noi.. înțeleg sa nu ii mai acorzi atat de mult importantă in anumite momente, dar cred ca undeva exista acea apreciere. Te mai rătăcești din calea demonstrării importantei, apoi iar revii.

Am dilemele acestea deoarece multe vedete apar mai des pe rețelele de socializare după moartea lor. Așa cum SuperBowl Performance creste notorietatea artiștilor, moartea face același lucru.

De când nu mai auzim la TV vorbindu-se de Cristina T? De ceva vreme. Ultimul video motivațional cu Kobe B îl văzusem acum mai bine de jumătate de an, cum a murit cum au răsărit ca ciupercile după ploaie in semn de omagiu. Și acestea sunt doar doua exemple, din țara și din afara.

Incendiile din pădurea amazoniana, ne-au captivat o săptămâna, cele din Australia cam la fel, altele deloc. Am găsit o analiza de la Google pe tema aceasta și arătau spike-urile de interes pentru diverse topicuri. Nu am gresit când am zis spike-uri ca doar așa ceva au fost. Un interes de moment care imediat s-a pierdut la noua barfa.

Cred in continuare ca nu știm sa apreciem ce avem ( natura, oameni) și nu învățam sa fim uniți pentru o cauza. Singularități se lupta pentru schimbare, masa rămâne neclintita.

Pare rau, Mama Natura! Pare rau, omenire! Pare rau, iubire!

Eu cred ca putem schimba orice,dar trebuie sa ne mobilizam majoritatea măcar câteva zile consecutive donând timp și acționând, nu doar bani.

Poate poate visul mi se îndeplinește! Poate oamenii invata sa lupte pentru natura, pentru integritate, pentru iubire. Sa nu se mai critice și sa se sprijine reciproc, sa distribuie valori pe net și nu doar barfe despre KIM K sau Dumitrescu.

Publicitate

Un gând despre „Când e prea târziu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s