Pisica neagra

O Doamne, îți mulțumesc! 29 Ianuarie e o zi buna se pare:)

Am început ziua cu noaptea in cap. La 4 m-am trezit sa mai citesc, culcata la 12 sa termin de citit materia pentru examen ( greu cu examenele după o vârsta). Eram cam obosita după câteva zile in vacanța, in fine.. nu aveam o stare de agitatie și asta mi se părea ciudat. Eram prin parc și ma gândeam ” asta nu e starea mea de examen, parca am și capitulat deja, acceptat in înfrângerea și toate cele de după”,, ma îmbărbătam „hai lasă, da tot ce poți, bun, rau, încearcă”, „pisica neagra in unele culturi aduce noroc, iar pisica pe care admiri cu atata drag sta doar la panda, săracă pândește pasarele”, „ciudat, dar parca nu îți e frica de examen, ce e cu tine? Știi ca atunci când ai prea multă încredere in tine și in cunostiinte pici! Sau acum chiar ti s-a schimbat norocul? ca ti s-au întâmplat numai lucruri wow in ultimele săptămâni”, ” de ce zambesti ca fraiera când te plimbi prin parc? Ai alerga nu? Ai pofta? Bravo, întâi examen, îl iei, apoi relaxare”. Așa funcționează creierul meu, cică așa ma motivează, dur și blând in același timp:)))

Ciudat este ca am ajuns la examen și toată lumea agitata sa mai citească ceva, sa mai îngrașe porcul in ajun, eu îmi pun de mâncare, apa suficient pentru 75 minute, pregătit laptop, etc..

Încerc logare in examen, fail total ( ” hai ca te-ai trezit de pomana”, ” lasă ca te duci sa dormi”, „vina ta dacă ești baba și nu mai vezi clar de la depărtare”, ” se vede ca ai trecut de 30, te lasă toate cele :))”, încerc iar, nu, a treia cu noroc, toată lumea deja in examen, eu încercam sa ma loghez, intr-un final reușesc și eu, ciudat ca tot nu eran panicata. Ma așez cu demnitate la locul meu și încep examinarea ( ieri eram panicata ca nu îmi ajung 75 minute pentru 60 întrebări in engleză, IN ENGLEZĂ, groaza mea), ma uit la ceas, trecuseră 15 minute, deja ‘mai bine jumătate de test completat și destul de sigura ca am nimerit răspunsul corect, mai stau acolo câteva minute, mai trec prin 30 întrebări, dar acum am descoperit markerele de pe margine ca poate poate nu am ales varianta buna, 30 minute gata testul, zic sa nu fiu prima care termina, ma apuc sa trec prin întrebările marcate, știu ca nu e bine sa schimbi un raspuns și ca prima varianta aleasa e de obicei cea buna, îmi iau inima in dinti și dau „end exam”.. acum gata simt emoțiile, dar in loc sa văd rezultatul, văd un formular de feedback, îmi zic sa fiu darnica, completez ca doar voiam sa var rezultatele, NexT , NexT , NexT și ce sa vezi : am trecut. Yuhuu verificată.. acum îmi răsunau in minte cuvintele instructorului „90% din oameni trec examenul”, „e mai greu decât testele de acasă”.. nu e mai greu, e mai ușor când ești linistit.

Dar da, mândra de mine.. am Prince2 foundation și eu !! Party party cu sushi după vizita la oftalmolog :))) și vin de porto diseara 🙂 și da am plecat cu placa in vacanța alocată învățatului :))) ce nesăbuită!!!

51/60 85%

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s