Fără plângeri

Hei,

Am citit azi un articol interesant pe Bookster și de data aceasta am decis sa dau și „Publicare”, nu doar „Salvează ca ciorna”.

In articol se vorbește despre puterea energiei pozitive și evitarea plângerilor timp de o luna pentru a vedea cum ti se schimba viața.

Ei oferă și câțiva pasi: identificare plângere – ce este pentru tine o plângere?, înțelegerea frecventei cu care o faci, distanțarea de persoanele care se plang încontinuu, găsire soluții, plângere pozitivă, schimbare gândire.

Am decis sa fac acest lucru și eu astăzi ca și test sa văd ce iese deoarece m-am trezit plină de viața și pana acum nu m-am plans de nimic ( nici altora, nici eului meu). O sa încerc sa rămân Zen diseara la masaj căci acolo este proba de foc..

Mint: m-am plans puțin azi sau a fost doar o observație ( încă trebuie sa îmi dau seama care este plângere, care obsevatie) când am zis ca mi-am uitat pachețelul de mic dejun acasă, pe scaunul din hol:)) . Partea buna: am găsit coliva și placinta cu varza la Mega.. mega gustos noul mic dejun 🙂

Zi faina,

Eu

Mai multe pe https://www.fastcompany.com/3042951/what-its-like-to-go-without-complaining-for-a-month?cid=search au chiar și alte articole cu concluzii

Publicitate

Un gând despre „Fără plângeri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s