Moș Nicolae

Hei,

Poate am părut ocupata, poate am părut indiferenta,

Pare rau ca nu am mai scris așa de rar aici,

M-am ocupat de blogul de calatorii, m-am preocupat de mine și m-am tot pus pe primul loc… am ajuns sa ma uit in oglinda și sa fiu mândra de ceea ce văd, de focul din priviri, de claritate și încredere.

Am citit ce au scris cei pe care ii urmaresc și le-am analizat, m-am bucurat din plin de ele, am trăit prin poveștile lor!

Viața e frumoasa și parca Decembrie e mereu magic! Nu sunt mare fan sărbători de iarna sau sărbători in general, dar Decembrie are ceva magic: aerul rece și pătrunzător de îl simți adânc in vene când iesi la plimbare sau alergat, senzația de fior rece când iesi de la prea cald și senzația de caldura când vii de la prea frig, doua contraste faine, Ing și yang al Anului, vinul fiert, fulgii de zapada, răsăritul plăpând, întunericul ăla de reflexie… câteva luni ma încânta la nebunie: Decembrie, Mai, Septembrie….

Aseară am stat ore sa împachetez cadourile… nu pentru ca erau multe ci pentru ca iubita se juca cu tot ce prindea… cred ca astea sunt cele mai plăcute clipe pentru ea: cutii și pungi de explodat, cadouri de agățat, folii de împachetat de călărit, scotch de mâncat…

Publicitate

2 gânduri despre „Moș Nicolae

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s