Dilema morala

Hei,

Este ipocrizie sau diplomație?

Îmi spunea de dimineața un coleg ca se observa clar ca îmi place o anumita fata după ce ne-a observat câteva săptămâni la țigara. Si i-am zis ca da, nu o plac din motive personale. Mi-a zis ca sigur nu îmi place persoana respectiva ca în nicio discuție nu ma adresez ei, ca se vede ca ii răspund la întrebări dacă e nevoie, ca pot continua discuția daca e nevoie, ma pot uita la ea, doar ca nu ii pun întrebări direct. Si i-am zis ca da, nu o plac si nu vad de ce ar trebui sa ma prefac ca o plac . Acum ma gandesc oare unde trebuie sa fie linia intre democrație si ipocrizie? Oare eu depășesc limita diplomatiei si ma comport nelalocul meu? Ar trebui sa fiu mai ipocrita si sa ma prefac ca o plac, doar doar sa fiu diplomata?
Adica inteleg ca se sta la tigara dimineata cu fostul iubit si actuala lui iubita (este prietena cu majoritatea colegilor mei), dar asta nu înseamna ca trebuie sa ma simt confortabil cu asta, încerc sa evit aceasta situație pe cât posibil pentru echilibrul meu emoțional si nu imi place toata sarada in care ei se prefac ca nu stiu anumite lucruri unul despre altul and stuff. Urasc minciuna si nu vreau sa iau parte la discutii in care trebuie sa acccept cel putin o minciuna pe minut.

Asa ca da, poate gresesc si ar trebui sa fiu mai diplomata avand in vedere ca suntem la munca, dar asta e..asa sunt eu mai taranca:))

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s