Normal..om normal

Hello străino,

M-am tot intrebat in ultimul timp de ce s-au inventat anumite expresii.. sa fie de vina George Orwell și a lui nouvorba și dublugandit… probabil…

Ma tot gândeam ca înainte eram cuprinsă de frustrare când ma certa lumea și ma tot întreba „de ce nu poți fi și tu un om normal??”… m-am tot gandit cum putem defini un om normal.. ne gândim la fizic sau la psihic??? Trebuie neaparat sa aibă doua mâine, o limba, un nas, 1.80m, 75kg, mărimea 46 la pantofi, degetele lungi, unghii lungi, culoare neagra, sa vorbească romana, sa nu fie daltonist, sa aibă alergii, sa facă fitze la mâncare… etc… cum poți defini ceva când exista atat de multe variabile? Când se presupune ca toti oamenii sunt diferiți, individualități separate ce umbla colectiv???

De ce nu ne punem problema de fi unici și fericiti, de a iubi și de a nu răni ființe in jurul nostru, de a nu ne da aiurea cu parerea și a sta in banca noastră pana ni se cere ajutorul sau e cu impetuozitate nevoie de el?? In loc sa trecem pe strada călcând in picioare pe cei slabi??

Hai mai bine azi sa fim fericiti!! Sa privim cerul/marea/ființa iubita și sa ii mulțumim ca ne susține, ca ne încălzește viața și ne clătești privirile..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s