Un an..

Hei străine,

Gata s-a făcut un an de când am început sa vorbim și am de gând sa celebrez cu fragmente din cartea mea preferata „Pe aripile vântului”

Oricum probabil tu ești un om normal, „comun” cum te numește Porumbel, iar eu în mintea mea ți-am dat aripi, strălucire, putere căci văzusem ceva magnific în tine..se va duce asta și te voi venea și eu ca toți ceilalți cândva.

„Nimic în lumea asta nu ne poate distruge, dar ne putem distruge singuri tânjind mereu după lucrurile pe care nu le mai avem și gândindu-ne tot timpul la ele”

Trebuie sa încetez ca o sa ne plimbai hai hui prin Timișoara la botezul zănaticii sau ca o dansam împreuna la nunta verișoarei pe care ai cunoscut-o de Crăciun… poate ca le voi petrece cu cineva cu adevarat special, care ma va vrea în viata lui, care îmi va accepta iubirea și nu va fugi de ea, care va fi un bărbat adevarat.

Nu mi-a plăcut niciodată sa adun cioburile sparte și sa le lipesc la loc, spunându-mi ca vasul e nou. Ceea ce s-a spart, s-a spart; și prefer sa-mi amintesc cu plăcere de vasul întreg, decât sa-l am înaintea mea și sa-i vad crăpăturile tot restul vieții

Cum ai zis tu babe, nu le poți avea pe toate, dar asta nu ma oprește sa visez ca într-o zi o sa am tot ce am visat, tot ce am sperat, tot ce am visat și va fi bine pana la final. Pentru ca eu chiar merit!

Viata nu se afla sub nicio obligație de a ne da ceea ce așteptam noi de la ea.

Toti oamenii fac ceea ce cred ca trebuie sa facă , nu gândim și nu făptuim toți la fel și nu e drept sa judecam pe alții după noi înșine.

E drept ca nu m-am gândit ca o sa se termine căci te plăceam mult și cum ai zis „orice doar sa fie cu tine zâna”, dar apoi ai zis ca mama ta nu ma vrea la tine, dar se pare ca pe altele le-a vrut..asa ca merg înainte, uit asta și ma iert căci eu chiar merit ce visez, ce aștept..merit sa fiu fericit și iubita..

Te-ai gandit vreodata ca si cea mai puternica dragoste poate sa sfarseasca?

Nimeni nu poate merge mai departe împovărat de amintire durerea!

La urma urmei și maine e o noua zi!

Azi e o noua zi și eu chiar merit mai mult!

 

Imagini pentru per aripile vantului

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s