Copilăria!!

Hei Copilarie,

Azi e ziua ta,azi e ziua tuturor!! E ziua in care noi toti ne aducem aminte de tine.. e păcat ca unii au nevoie de o zi specială pentru a fi iar copii…ar trebui sa ne păstram sufletul tânăr zi de zi…

In cinstea ta, primăvara culeg zarzare si corcodușe, iarna ne dam cu sania, cu sacul sau orice găsim la îndemâna, to iarna facem îngerași in zapada, derdelușuri sau oameni de zapada, vara alergam desculți prin bălți după ploaie, toamna ne aruncam in mormanul de frunze… si noi facem asta an de an…. mereu ma îndemn la astfel de prostii cu sora mea… plus ca de fiecare data când suntem pe o pajiște ușor înclinată ne răsucim la vale, ne scăldăm in baltile reci la munte, alergam pe câmpii cu maci.. seara de seara adormim pe desene animate…ne speriem de întuneric când suntem singuri acasă, tragem matza de coada sa vedem dacă ne zgârâie, desenam, coloram, facem haine la păpuși..alergam după fluturi azi și trimitem sărutări băieților care ne plac ( pe obraz ca așa făceam când eram mici)..

Mulțumim pentru tot ce ne-ai oferit… se zice sa trăiești momentul căci amintirile sunt pentru cei bătrâni, așa ca gata cu melancoliile pe ziua ta de azi!!

La mulți ani tuturor celor cu suflet de copil, la mulți ani tuturor celor care vor sa îmi redobândească acea jovialitate chit ca e pentru o zi!! La mulți ani tuturor căci toi am fost copii odată și vom fi mereu pentru părinții noștri!

Sa luati multe gume turbo azi, mult cico și mulți pufuleți!! Azi aveți voie zahăr!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s