Luni 30

Hei străine,

Mai sunt 4 luni pana la ziua mea de naștere și o zi de la momentul in care am fi sărbătorit 5 luni „oficiale” de relație sau app 11 luni neoficiale …îmi pare rau ca suntem aici acum, dar sper sa îți revii și sa fii fericit. Mi-ar plăcea sa ma păstrezi in viața ta..

eu am avut niște nopti albe, iar azi ma duc la birou, vreau sa păstrez ziua aia de concediu pentru o potențiala viitoare excursii impreuna.. le-am zis ăstora la birou ca nu am putut sa dorm și de asta am renuntat la concediu, ca am iar probleme cu somnul, ceea ce este adevărat.. ori nu am vrut sa recunosc ca nu mai suntem noi, ori vreau sa îmi păstrez speranta pentru viitor.

E super liber Bucureștiul și la fel de gol e și sufletul meu, revino-ti și umple apoi golul. Iarta-ma te rog și întoarce-te la mine..

O sa ma duc zilele astea la film și nu vreau sa fiu fără tine sa ma ții de mâna, sa am găleata de floricele aproape, sa ma saruti pe frunte, sa te aud ” hai fii atenta la film”..

printai și biletele la concertul de sambata, sper sa umpli scaunul ăla și sa nu fie liber!

Nu am cuvinte sa exprim cât îmi pare de rau, cât îmi e de dor și cât as mai vrea o sansa… o sa încerc sa fiu mai detașată… am stat azi noapte treaza de pe la 1 când m-am panicat ca nu te-am sarutat de noapte buna și m-am tor gandit. Tu zici ca o sa fie mai bine fără, eu simt doar gol acum. Nu vreau sa caut pe altcineva, te iubesc și simt ca tu ma poți face fericita și ca trebuie sa mai încercam.. vreau sa te fac fericit babe si as vrea sa înțelegi ca as pune tot sufletul in asta..ma gândeam ca dacă as avea măcar o data posibilitatea sa dau timpul înapoi as face-o și te-as lasă in pace zilele trecute… sa revii la sentimente mai bune, la amintiri plăcute, la dor…din pacate nu am aceasta posibilitate, am doar dorinta sa ma ierți și voința sa încercam din nou.. te plac mult sufletul meu drag, ma întregești și ma faci fericita

te rog iartă-ma!

 

“Să aștepți oricât. Să aștepți orice. Să nu-ți amintești, în schimb, orice. Nu sunt bune decât amintirile care te ajută să trăiești în prezent.” Octavian Paler

“Alice:How long is forever? White Rabbit:Sometimes, just one second.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s