Prima zi de vacanța in Islanda

Hei străine,

Abia am început vacanța. Abia am aterizat in Frankfurt și am 30 minute de pierdut. Am mâncat cel mai bun sandvish vegan posibil.. Yummy!! Sau doar îmi era foame ca micul dejun de pe avion fu jalnic.. încă 4 ore de zbor pe puțin și ajung acolo!!! Cică este super multă zapada ( a ajuns deja una din fete acolo).. sunt super entuziasmata de cate o sa vad acolo și total diferite…cate o sa mănânc:))) promit ca ma apuc de sala intens sa dau jos ce o sa pun, dar trebuie sa încerc..1. E vacanța 2. Nu mai ajung vreodata pe aici și trebuie sa încerc tot acum…

E fain vibe-ul asta de vacanța, când știi ca poți sta fără griji, as vrea sa zic trezit la ore târzii, dar asta nu o sa fie..

Sper sa fie totul in regula și mâine sa ajungem la Blue Lagoon..sa stau cu un cocktail in mâna și sa admir fulgii de nea ce cad din cer..

Sunt multe magazine duty Free aici cu tot felul de lucruri faine, cautai niște parfumuri, m-am uitat la mașini și dulciuri:)) cât îmi place in aeroporturile mari din afara căci mereu e curat, ordine și la ora asta destul de liniște.. ai spații de relaxare, încărcat telefon si chiar PlayStation și sala de filme..

Sper sa ai o zi faina și o săptămâna liniștita, sa poți respira la munca, sa nu te aglomereze cu tot felul de cereri!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s