Fii femeie

Către femeia din mine mâine,

Femeie, fii femeie pana la capăt! Nu îți schimba programul pentru cineva care nu te merita și nu aștepta la nesfârșit pentru cineva ca te tratează ca back up plan.. Femeie înțelege ca dacă va face din asta un ritual (sa te caute când nu are planuri) nu te merita.. dacă aveți perioade in care ati stat prea mult impreuna și vrea sa iasă cu amicii, lasă-l liber (și nu doar când ati stat prea mult impreuna,lasă-l mereu sa aibe și alte amintiri cu alte persoane, dar contează doar pe ce plan ești pusă tu). Nu aștepta după cineva care nu te vrea cu adevărat in viața lui.. e dur, da, dar persoana potrivită vine la momentul potrivit.. așa ca dacă te simți neglijata lasă-l, nu e el, lucrează la tine, dezvolta-te, descoperati pasiuni, și când nu te aștepți persoana potrivită va apărea in viața ta și va șterge tot ce a fost rau ca prin farmec.. așa ca femeie dacă e greu și ai obosit luptând, respecta-te și fii femeie pana la capăt.. pleacă!! Dacă vrei apoi sa îl primesti in viața ta, asigura-te ca te vrea cu adevărat, ca și-a dat seama de valoarea ta și acum vrea sa încerce.. ca vrea sa fie lângă tine și ca i-ai lipsit.. caci nu ești amanta lui la care trebuie sa vina in genunchi după sărbători sa se revanșeze după ce a petrecut cu soția. Meriți mai mult!

Fii femeie pana la capăt!

Nu fi cu cineva pentru a nu fi singura!!mega prostie!!nu te îndrăgosti de ideea de a fi îndrăgostită!! Prostie și mai mare!!!Iubește-l pe el!! Dorește-ti sa îl Cunoști, accepta-i defectele.. accepta-l pe el..niciunul nu e perfect..oferă-i timpul și atenția ta, inima ta și tot ce ai tu mai bun.

Iubește-l cu tot sufletul tău, dar pune-te pe tine pe primul plan dacă el nu o face! Respecta-te! Nu aștepta sa te trateze altii cu ar trebui sa te tratezi tu doar pentru ca tu ii tratezi așa! Nu se aplica reciprocitatea mereu!

Pleacă și lasă-l sa își dea seama ce a pierdut! Dacă tu vei fi mereu acolo ca backup plan, nu te va apreciază niciodata in totalitate!

Alege sa îți petreci timpul cu cine te apreciază și consuma energia cu persoane care doresc sa își creeze amintiri cu tine..

Robin Williams obișnuia sa zică:

Credeam ca cel mai rau lucru in viata este sa ramai singur, dar nu e asa. Cel mai rau lucru in viata este sa ramai cu oameni care te fac sa te simti singur.

Adevarata pierdere este posibila doar atunci cand iubesti ceva mai multe decat de iubesti pe tine.

Vei avea momente dificile, insa acestea te vor trezi intotdeuna si vor scoate la iveala lucrurile la care nu erai atent pana atunci.

Eu cred in destin. Trebuie sa existe un motiv pentru care sunt asa cum sunt. Trebuie sa fie.

Ea nu este perfecta, tu nu esti perfect. Intrebarea este daca sunteti sau nu perfecti unul pentru celalalt.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s