Miros de cafea

Neața străine,

La mine in sufragerie miroase numai a cafea.. e ultima dimineata cu mama și își dea cafeaua de dimineata..nu am mai scos-o aseară la luminițe ca pana s-au hotărât ele ce sa facă pe mine m-a cam luat somnul și am propus sa ne uitam la un film, nu am nici cea mai vagă idee ce film a fost căci am adormit instant, somn adânc pana la ora 8:)

Legat de M, nu știu dacă vorbeai cu ea aseară sau nu, dar mari sanse căci am observat mai fără sa vreau ca era cineva cu rosu in poza…am verificat pe metrou îți dau seama ce poza are la profil:)).. m-a deranjat ca vorbești pentru ca mai aveam 10-15 min impreuna și as fi vrut sa fim noi, fara factori externi prea mulți ( doar cazurile urgente).. deja lăsasem sa fim întrerupți de câteva ori in mică pauza pentru noi (căci așa văd astfel de momente „pauze intime pentru noi” căci doar noi știm ca exista)..o sa am încredere in tine dacă ai zis ca sunteți doar amici ( mi-a mai zis un tip asta cu ani in urma și acum sunt căsătoriți de ani:)).. am avut un moment de slăbiciune sa te întreb de ea, dar o sa încerc sa nu mai ales astfel de chestii sa îmi ocupe mintea..plus ca trebuie sa ma descurc cu ce am și sa elimin gândurile negative, sa ma focusez pe ce pot face și cu cele pozitive..iar acela era unul negativ și dacă ai zis ca e ultimul lucru pe care sa îmi fac griji, o sa te ascult ( dacă minti, asta e.. alegerea ta)..

A fost drăguț aseară, chestia intimă între ei, dar poate e prea mult pentru fuck buddies, dar ok pentru persoane speciale din viața celuilalt.. ca pana la urma și tu ești special pentru mine… Me blushing Now… oricum nu o sa stau sa analizez mai mult decât atat.. e o chestie de care știm doar noi ( tu nu i-ai zis nici măcar mamei tale, eu nu le-am zis nici măcar fetelor… și chiar e o chestie de care știm noi și asta are avantaje și dezavantaje).. plus ca e o chestie care nu poate fi clasificata ca nimic din ce știu eu ca exista momentan, lucru care poate fi placut, incitant… ai avut anumite momente de maxima tandrețe și momente care au venit de la sine, am fost relaxați amândoi și de asta a mers grozav.. și da o sa mulțumesc pentru astfel de momente ca sa știi ca le apreciez și pentru mine sa le marchez ca astfel de momente, momente pe care merita sa le păstrezi pentru ca îți aduc o stare de bine..am simțit multe lucruri aseară, cel mai mult liniște, pace, protecție.. și aveam nevoie de liniște

Și Btw vorbeam serios când îți spuneam ca o merg la întâlniri, trebuie sa îmi fac curaj sa o accept pe cea de mâine.. pentru ca vreau sa ies si cu oameni care ma respecta total, care ma plac exact cum sunt și care sunt dispuși sa îmi ofere doar mie timpul lor, sa nu se Rușine cu mine și pe care in timp pot sa ii prezint măcar lui Pui ( nu îmi place sa îmi cunoască altii viața privată, dar măcar cei apropiați merita sa știe cine ma face fericita) .. poate ca nu o sa iasă nimic și probabil din cauza mea, dar o sa încerc..nu trebuie sa plec la drum numai ch gânduri întunecate.. e greu sa fac asta și poate de asta tot aman, dar trebuie sa o fac… sa caut printul pe cal alb, căci dacă e nu e sub nasul meu, trebuie sa tin mintea deschisă 🙂

PS: nu trebuie sa fii tare și dur, trebuie sa vezi lumea cum e cu adevărat , fără valuri asupra ei (gen un val de duritate, un val de sarcasm) și sa ai perioade de liniște, initimitate, in care sa poți fi tu cu adevărat fără sa fii criticat.. așa ca poate din punctul tău de vedere sunt moale, dar din al meu sunt aproape unde trebuie.. mai am de lucrat, dar nu m-am oprit din asta:)

.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s