Doua intr-o seara

Hei străine,

Ești deja in club?? Eu îmi rupsei doua unghii intr-o seara.. ambele la bowling și nici măcar nu am câștigat.. ma rog stricat și un fluturaș de darts când am dat cu el de toti pereții ca nu voia sa nimerească centrul:))

A plecat mama pe la 2 (si pentru câteva minute am simțit așa un gol.. era mereu agitație cu ea și mustrari, dar era și bine) și apoi nu am suportat sa stau in casa și a trebuit sa ies.. am fost puțin prin parc ( ma gândisem o fracțiune de secunda dacă vrei sa ne vedem sa nu stau singura, dar apoi am zis ca e prea mult), am fost cu niște amici sa iau cadou pentru secret santa din grupul de jocuri și apoi acasă pentru pregătit și apoi oras.. s-a tot zis ca mergem in club și uite ca nu mai Ajunsaram.. am fost la darts și bowling și apoi acasă.. tot voiam sa joc bowling și mereu ajungeam la biliard ca ăla e pe placul mai multora, dar azi au cedat și ei..

Amuzant fu drumul spre casa.. ca niciodata am zis ca hai cu metroul ( ma rog eram departe și făceam mult și cu Uber).. și am prins mai toate metrourile la limita, gen sa se roage paznicul sa intram mai repede ca e ultimul metrou, sa ae deschidă ușile din noi pentru noi:)) nu stiam cata lume e in metrou la ora aia.. unui chiar aveam muzica lăutărească data tare și dansau pe acolo de zor:))ma rog doar in România găsești asta ( sau așa ne amăgim sa ne vedem țara mai rau)… oricum pe drum noi am vorbit despre cât de superficiali suntem noi corporatiștii și ce probleme „existențiale” avem comparativ cu cei care lucreaza in firme micuțe..

PS: Știi ce îmi trecuse azi prin cap pe metrou in drum spre casa : oare va mai fi placut sa petrecem un Wfh impreuna?? Dar am zis sa nu îți mai zic ( ma rog probabil o sa citesti) , știi ca nu îți place sa vii cu inițiative, dar as vrea sa vina din partea ta dorinta sa ne vedem.

Și ma mai gandii ca ar fi fain intr-un Weekend când nu are niciunul planuri sa mergem in club sa îmi dai câteva lecții de dans și eu sa ma străduiesc sa fiu o eleva silitoare:).. și sa te umfli in pene o sa zic ca mirosi bine ca probabil o faci…:) ai un parfum placut, dar mai ales un miros al tău placut.. Poup străine

Nu știu dacă sa continui cu acele mesaje de dimineata și seara cum zicea in your day, dar nu știu dacă tie chiar îți fac plăcere sau nu:( ca in mesaj zicea ca aduc stare de fericire, dar cred ca are legatura și cu expeditorul 🙂 ( post publicare: aflai ca nu vrei, ca asta tre sa fac pentru cine merita, dar eu tot consider ca meriți.. și îmi adusai aminte de chestiile dragute de dimineata, când zisasi ca merite multe și băiatul e norocos ca îmi petrec timpul cu el, poate și tu ești norocos nu??)

Nu fac lucrurile astea ca sa ma placi, le fac pentru ca vreau sa fii fericit! Și dacă pot sa ajut sa creez in zâmbet, o sa o fac.. mai ales ca asta ma face și pe mine fericita.:)

Câteodată ma sperii, câteodată nu știu ce vreau, dar îmi revin mereu și zâmbesc.. pentru ca am parte de ce am nevoie:)

Încerc sa nu ma mai las guvernanta de frici .. cred ca m-au cam cuprins azi și am avut o nevoie de a mi le înlătura.. și nu trebuia sa aștept asta din extern, ci trebuia sa o fac din interior.. ma placi pentru mine in mod normal și nu acea parte plină de complexe, care se simte inferioară când se compara cu altii.. și nu trebuie sa fac asta pentru toti suntem diferiți.. și dacă nu ma placi pentru cum sunt te rog sa pleci și sa nu ma mai cauți.. recunosc ca sunt geloasa câteodată și nu e bine pentru ca aia înseamnă insecuritate și neîncredere… și nu au rost astfel de sentimente neproductive.. mai ales când am decis sa am încredere ca o sa fii sincer cu mine..sincer azi când am scris mesajul ăla lung mai voiam sa zic multe, dar nu le vreau spune in scris.. vreau sa îți văd expresia fetei/ toate grimasele și ridicările de sprâncene chiar dacă nu știu eu sa le interpretez:).. sunt diferită și de asta și „about” e diferit acum:)

Am început lista, dar va fi doar ciorna..probabil pentru totdeauna

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s