Psihologia relațiilor

Hei străine,

Azi nu mi s-a întâmplat nimic grozav ( munca, multă mâncare gustoasa – a început postul și pot sa mănânc liniștita fără carne, Yuhuu căci abia așteptăm – apoi sala și un workshop online care ma va ajuta pentru viitor in afaceri…Tie?? Ce eveniment ti-a marcat ziua? Mi-ar plăcea sa mai aud povesti din copilărie sau adolescenta..

mi-am bagăt desenele pe fundal sa adorm.. azi am citit doar articolul pus de tine despre psihologia relațiilor. ( in rest doar diverse care nu au treaba cu influențate eu interior).

http://relatii.net/2017/11/15/10-pasi-importanti-pentru-ti-dezvolta-stabilitatea-psihologica/

Sunt de acord cu multe idei, de aceea acum lucrez la mine, la dezvoltarea psihică ( nu profesională), la a vedea lumea mai frumoasa, la nu a mai face mii de planuri de viitor și strategii, mii de idei cum sa reactionez in caz ca s-ar putea întâmpla x dacă y sau z..ma ajuta sa închid acest rezervor de gânduri și sa îmi las inima liniștita și liberă… liberă sa simtă toată emoțiile, liberă sa respire… cred ca ma tot repet cu acest respira, dar mi se pare foarte important… sa îți dai timp sa respiri cu adevărat, sa trăiești câteva secunde in prezent, aici și acum.. chiar și când scriu aceste rânduri îmi dau sansa de a fi sinceră și a simți pur, fără sa gândesc prea mult cum ar putea fi interpretat… căci scriu pentru mine, pentru a face fata situațiilor de acum și ce vor veni, de a reciti in momente de supărare și a-mi reveni… și atunci o sa îmi zici „respira” .. dacă devine lait motiv o sa îl și tatuez..ca sa ma inspiri pe viitor..

La un moment dat o sa trebuiască sa citesc toate articolele și sa le corectez ( scriu repede și fără sa analizez și probabil nu tocmai corect, dar așa scriu exact de gândesc, sincer)

Somn ușor străine!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s